Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-16 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Blog
Jak se vyznat v nových energetických štítcích?
24.08.2021
Jak se vyznat v nových energetických štítcích?
Od 1. března 2021 byly zavedeny nové energetické štítky podle Nařízení EU pro pračky, pračky se sušičkou, myčky nádobí a chladicí spotřebiče (včetně v... číst celé
Voucher až 3000,- na nákup vína od PHILCO
21.06.2021
Voucher až 3000,- na nákup vína od PHILCO
Naplň si vinotéku PHILCO! Jak získat až 3000 Kč voucher na nákup vína? číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Získáte slevové kódy. Zasíláme jednou za 30 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak se vyznat v nových energetických štítcích?
24.08.2021
Jak se vyznat v nových energetických štítcích?
Od 1. března 2021 byly zavedeny nové energetické štítky podle Nařízení EU pro pračky, pračky se sušičkou, myčky nádobí a chladicí spotřebiče (včetně v... číst celé
Voucher až 3000,- na nákup vína od PHILCO
21.06.2021
Voucher až 3000,- na nákup vína od PHILCO
Naplň si vinotéku PHILCO! Jak získat až 3000 Kč voucher na nákup vína? číst celé
Vynikající recept pro milovníky specialit
02.02.2021
Vynikající recept pro milovníky specialit
Telecí líčka na červeném víně Obtížnost: střední | Porce: 4 | Čas: 120 minut číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Získáte slevové kódy. Zasíláme jednou za 30 dní.
Kde nás najdete

Sídlo internetového obchodu:

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora
Po-Pá, 8-16 hod.
Copyright © 2020 ESAM - Eva Skřižovská
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz