Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-16 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Novinky
28.07.2021
Sestavte si svůj set a získejte spotřebič zdarma.
Podmínky akce  Základní set musí obsahovat 3 povinné produkty, těmi jsou vestavná trouba + varná deska + vestavná myčka nádobí nebo chladnička. (Ch... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Sestavte si svůj set a získejte spotřebič zdarma.
28.07.2021
Sestavte si svůj set a získejte spotřebič zdarma.
Set musí obsahovat vestavnou troubu + varnou desku + vestavnou myčku nádobí nebo chladničku z kompletní nabídky na www.philco.cz, zakoupeného na www.e... číst celé
Voucher až 3000,- na nákup vína od PHILCO
21.06.2021
Voucher až 3000,- na nákup vína od PHILCO
Naplň si vinotéku PHILCO! Jak získat až 3000 Kč voucher na nákup vína? číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Získáte slevové kódy. Zasíláme jednou za 30 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Sestavte si svůj set a získejte spotřebič zdarma.
28.07.2021
Sestavte si svůj set a získejte spotřebič zdarma.
Set musí obsahovat vestavnou troubu + varnou desku + vestavnou myčku nádobí nebo chladničku z kompletní nabídky na www.philco.cz, zakoupeného na www.e... číst celé
Voucher až 3000,- na nákup vína od PHILCO
21.06.2021
Voucher až 3000,- na nákup vína od PHILCO
Naplň si vinotéku PHILCO! Jak získat až 3000 Kč voucher na nákup vína? číst celé
Vynikající recept pro milovníky specialit
02.02.2021
Vynikající recept pro milovníky specialit
Telecí líčka na červeném víně Obtížnost: střední | Porce: 4 | Čas: 120 minut číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Získáte slevové kódy. Zasíláme jednou za 30 dní.
Kde nás najdete

Sídlo internetového obchodu:

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora
Po-Pá, 8-16 hod.
Copyright © 2020 ESAM - Eva Skřižovská
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.