Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-16 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Novinky
28.07.2021
Sestavte si svůj set a získejte spotřebič zdarma.
Podmínky akce  Základní set musí obsahovat 3 povinné produkty, těmi jsou vestavná trouba + varná deska + vestavná myčka nádobí nebo chladnička. (Ch... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jak se vyznat v nových energetických štítcích?
24.08.2021
Jak se vyznat v nových energetických štítcích?
Od 1. března 2021 byly zavedeny nové energetické štítky podle Nařízení EU pro pračky, pračky se sušičkou, myčky nádobí a chladicí spotřebiče (včetně v... číst celé
Sestavte si svůj set a získejte spotřebič zdarma.
28.07.2021
Sestavte si svůj set a získejte spotřebič zdarma.
Set musí obsahovat vestavnou troubu + varnou desku + vestavnou myčku nádobí nebo chladničku z kompletní nabídky na www.philco.cz, zakoupeného na www.e... číst celé
Voucher až 3000,- na nákup vína od PHILCO
21.06.2021
Voucher až 3000,- na nákup vína od PHILCO
Naplň si vinotéku PHILCO! Jak získat až 3000 Kč voucher na nákup vína? číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Získáte slevové kódy. Zasíláme jednou za 30 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak se vyznat v nových energetických štítcích?
24.08.2021
Jak se vyznat v nových energetických štítcích?
Od 1. března 2021 byly zavedeny nové energetické štítky podle Nařízení EU pro pračky, pračky se sušičkou, myčky nádobí a chladicí spotřebiče (včetně v... číst celé
Sestavte si svůj set a získejte spotřebič zdarma.
28.07.2021
Sestavte si svůj set a získejte spotřebič zdarma.
Set musí obsahovat vestavnou troubu + varnou desku + vestavnou myčku nádobí nebo chladničku z kompletní nabídky na www.philco.cz, zakoupeného na www.e... číst celé
Voucher až 3000,- na nákup vína od PHILCO
21.06.2021
Voucher až 3000,- na nákup vína od PHILCO
Naplň si vinotéku PHILCO! Jak získat až 3000 Kč voucher na nákup vína? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Získáte slevové kódy. Zasíláme jednou za 30 dní.
Kde nás najdete

Sídlo internetového obchodu:

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora
Po-Pá, 8-16 hod.
Copyright © 2020 ESAM - Eva Skřižovská
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.